Medlemsträff Aronsborg 5-7 april

Medlemsträff på Aronsborg

Varmt välkomna till en efterlängtad medlemsträff som kommer att hållas på Aronsborg, Bålsta utanför Stockholm den 5-7 april. Träffen kommer att hållas fysiskt på plats men till viss del är det möjligt att också delta digitalt.

Aronsborg är en konferensanläggning vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta.  Avståndet från Uppsala, Stockholm och Arlanda är mindre än 1 timme och vi kommer att ordna med gemensam transportmöjlighet vid ett par tillfällen. Det finns tillgång till aktiviteter, pool, gym mm. Läs mer på aronsborg.se

Träffen kommer innehålla information från myndigheter, inspirationsföreläsning, tips och råd från advokaterna, plats för regionala möten och workshops som behandlar besvärsbeskrivning, ansökan om ersättning hos FK och Kammarkollegiet och avslutas på söndagen med årsmöte. Det kommer också finnas tid för aktiviteter och för att träffa andra medlemmar.

Medlemsträffen är i första hand för huvudmedlemmar men det kommer också att finnas ett begränsat platser för stödmedlemmar.

Datum: 5-7 april 2024

Plats: Aronsborg, Bålsta

Se karta: »

Kontaktpersoner

Styrelsen

Mail

Johan F Lundberg, ordförande

Mail 0702-47 16 57

Information

Träffen kommer att hållas fysiskt på plats men till viss är det möjligt att också delta digitalt. I första hand är träffen för våra huvudmedlemmar men det kommer också att finnas ett begränsat platser för stödmedlemmar.

Huvudmedlem: Gratis deltagande i dubbelrum (boende, konferens och måltider). Önskas enkelrum är tillägget 1000 kr.
Stödmedlem: 2000 kr för plats i dubbelrum (boende, konferens och måltider). Önskas enkelrum är tillägget 1000 kr.

Är du huvudmedlem under 18 år, så ingår deltagande för 1 målsman utan extra kostnad.

Sista anmälningsdatum är 15 mars. Antalet platser är begränsade. 200 bäddar är bokade men det finns möjlighet till fler om intresse finns.
Observera att du måste betala medlemsavgiften för år 2024 innan träffen för att kunna delta.

Avbokningsregler: Avbokning senast 2 veckor innan träffen är kostnadsfri, avbokning mindre än 14 dagar innan träffen kostar 2000 kr. Vid uteblivet deltagande utan avbokning till styrelsen behöver vi ta ut självkostnadspriset som är 3000 kr.

Resa & boende
Avståndet från Uppsala, Stockholm och Arlanda är mindre än 1 timma och vi kommer att ordna med gemensam transportmöjlighet vid ett par tillfällen (tider för detta presenteras senare). Det finns tillgång till aktiviteter, pool, gym mm. Läs mer om anläggningen på deras webbsida.

Årsmöte söndag 7 april
På söndag så kommer årsmötet att hållas mellan 10.30-12.30 som ett hybridmöte (både fysiskt och digitalt). För att huvudmedlemmar ska få rösträtt på årsmötet ska medlemsavgiften vara betald. Dagordning och alla dokument kommer finnas tillgängliga under Om oss och Årsmöten på vår hemsida sju dagar innan årsmötet. Vi vill att du anmäler dig till mötet genom att skicka ett mejl till info@narkolepsiforeningen.se

Helgens program

Här kan du se programmet för medlemsträffen i Aronsborg:

Program Aronsborg 5-7 april 2024
(med reservation för vissa ändringar i programpunkterna).

Busstransfer från Stockholm C till Aronsborg är planerat till ca kl. 12.30 och kl. 14.30, men tiderna kan komma att justeras något.

 

Anmälan

Anmälan till medlemsträffen är nu stängd.
Läs mer och anmäl dig till årsmötet här >