Bara för dig som är medlem i Narkolepsiföreningen

Mina sidor

På dessa sidor finns texter som bara riktar sig till dig som medlem. Narkolepsiföreningen vill inte medverka till att sprida information som inte gagnar dig som narkolepsidrabbad.

I vissa situationer kan det vara extra viktigt att tänka två gånger innan du pratar med journalister eller publicerar/delar texter i sociala medier. Idag sprids nyheter och texter i rasande fart och när ett ”mediedrev” går kan det vara svårt att veta i vilket syfte information som du delar med dig av kan komma att användas.

Bra att tänka på/fråga sig:

• Dela inte vad som helst. I en ”krissituation” förekommer nästan alltid uppgifter som inte stämmer.
  • Hur vet du att det du vill dela är sant?
  • Vems intressen gynnar ditt inlägg?
  • Kommer du att stå för det du skrivit/berättat efter händelsen?
  • Hänvisa till styrelseordföranden eller generalsekreteraren om du känner dig osäker i kontakten med medier.
  • Låt ingen stressa dig att svara. Be att få tänka över saken och att få återkomma lite senare.

Om du är osäker på hur du ska hantera informationen, kontakta Narkolepsiföreningen.

Saknar du lösenord?

Följ instruktionerna på den här länken för att uppdatera ditt lösenord.

Uppdatera kontaktuppgifter

För att vi ska kunna hålla dig uppdaterad är det viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter.

Om dina kontaktuppgifter ändras, vänligen skicka ett mejl till Narkolepsiföreningen med de nya uppgifterna.

Det viktigaste att få med är:

• Eventuellt namnbyte
  • Adress (gata, postnummer, postort)
  • Mejladress
  • Mobilnummer

Stort tack på förhand!

Gå med i en lokal Facebookgrupp!

I de lokala Facebookgrupperna kan du  hålla kontakt med andra medlemmar mellan de regionala/lokala mötena. Här kan ni också dela erfarenheter, dela med er av tips, ställa frågor och mycket annat.

Narkolepsiföreningen region Norr
Narkolepsiföreningen region Uppsala-Örebro